Vacature onderwijskundig adviseur (2.0-3.0 fte)

Wij zijn op zoek naar ondernemende, creatieve collega’s die ons team van onderwijskundig adviseurs komen versterken! Je beschikt over voldoende aantoonbare onderwijskundige expertise en vooral werkervaring in het mbo en/of hbo. Je hebt ervaring met het inrichten van een leeromgeving waarin online leren een belangrijk onderdeel is. Je bent daarnaast bereid (veel) te reizen naar diverse opdrachtgevers in het land. Je verdiept je graag in de verschillende onderwijscontexten en werkt het liefst samen met anderen aan de best mogelijke oplossingen en ideeën in de diverse onderwijskundige vraagstukken.

Ben jij het talent dat wij zoeken? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Wie zijn wij?

Onderwijsadviesbureau Dekkers vindt het belangrijk dat studenten worden voorbereid op de wereld van morgen. Onze bijdrage aan deze ambitie is het bevorderen van Excellent onderwijs, voor iedereen. Onze expertise ligt op het gebied van examinering, onderwijsontwerp en –ontwikkeling, begeleiding, pedagogiek & didactiek, teamontwikkeling en interim management in mbo en hbo. Wij vormen met 15 medewerkers een professioneel, gemotiveerd en (eigen-)wijs team. Het team bestaat uit adviseurs/trainers, interim managers en ondersteunend personeel. We werken in het hele land voor mbo- en hbo-instellingen en onze standplaats is Nuenen.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een creatieve en resultaatgerichte adviseur die een waardevolle bijdrage kan leveren aan het verbeteren van de onderwijskundige kwaliteit van opleidingen in het beroepsonderwijs. Je hebt ervaring als trainer, coach, adviseur én je hebt bij voorkeur gewerkt in een (onderwijs)organisatie (mbo of hbo).

Je bent in staat om minstens op medior niveau zelfstandig projecten uit te voeren op het gebied van toetsing en examinering, curriculumontwerp, studieloopbaanbegeleiding, pedagogisch handelen, didactiek of teamontwikkeling. Je kunt op overtuigende wijze docenten, afdelingsleiders en onderwijsteams adviseren en stimuleren tot ontwikkeling en leren. Naast jouw inhoudelijke onderwijskundige expertise, beschik je over de juiste competenties om (verander)trajecten te begeleiden en/of aan te sturen.

Wat zijn je kwaliteiten?

Je bent communicatief vaardig, ondernemend, deskundig en vooral een optimistische teamspeler. Je legt vanuit eigenheid en vertrouwen gemakkelijk contact met opdrachtgevers en deelnemers en je onderhoudt vanzelfsprekend je netwerk. Je bent gemotiveerd om samen met je collega’s hoge kwaliteit te leveren en daarmee de commerciële doelstellingen te halen. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en weet ook duidelijk je balans te bewaken. Reizen hoort erbij, je hebt geen moeite met ‘onderweg’ zijn. Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau.

Wat bieden wij?

Je komt in een enthousiast en professioneel onderwijskundig team, waarin zowel jouw ervaring, je samenwerking als je autonomie gewaardeerd wordt. Je werkt in een creatieve en ontwikkelgerichte omgeving. Binnen OAB Dekkers heb je een uitgebreid netwerk van ervaren professionals om je heen. We bieden een marktconform salaris (vergelijkbaar met LC-LD / schaal 12-13 functies) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reacties

Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag voor 15 augustus 2020 van jou:

  • je cv op schrift
  • een persoonlijke kennismaking in een vorm die het beste bij je past (denk hierbij aan: een korte film, een presentatie, enzovoorts). In die kennismaking laat je zien wie je bent en wat je ons te bieden hebt.

Richt je reactie aan:
OAB Dekkers BV
t.a.v. Dhr. P. Loonen, directeur
De Pinckart 54
5674 CC Nuenen

of

bureau@oabdekkers.nl

Inlichtingen: 040-2913733 of 06-23633808 (dhr. P. Loonen)

 

Procedure

Je CV en kennismaking ontvangen wij graag voor 15 augustus 2020. Op basis van voorselectie nodigen we je uit voor een verdiepende kennismaking, waarvoor we je t.z.t. een opdracht verlenen. Deze vervolggesprekken zullen plaatsvinden in de week van 24 augustus 2020. Het streven is om de procedure op 31 augustus 2020 afgerond te hebben. De startdatum is zo spoedig mogelijk afhankelijk van het moment van overeenkomst en opzegtermijn.

Schrijf je nu in voor een wekelijkse dosis onderwijsinspiratie

Je ontvangt iedere week onze blog in je e-mail.

Vul je emailadres en je naam in

om de  casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!