Vacature onderwijskundig adviseur (1,6-2.0 fte)

Wij zoeken een ondernemende en creatieve collega als onderwijskundig adviseur. Deze nieuwe collega heeft onderwijskundige expertise, project- en trainingservaring én vooral werkervaring in het MBO en/of HBO.

Ben jij dit unieke talent dat wij zoeken? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Wie zijn wij?

Onderwijsadviesbureau Dekkers vindt het belangrijk dat studenten worden voorbereid op de wereld van morgen. Onze bijdrage aan deze ambitie is het bevorderen van Excellent onderwijs, voor iedereen. Onze expertise ligt op het gebied van examinering, onderwijsontwerp en –ontwikkeling, begeleiding, pedagogiek & didactiek, teamontwikkeling en interim management in MBO en HBO. Wij vormen met 16 medewerkers een professioneel, gemotiveerd en (eigen-)wijs team. Het team bestaat uit adviseurs/trainers, interim managers en ondersteunend personeel. Onze standplaats is in Nuenen, maar wij zijn vooral bij onze klanten in het hele land werkzaam.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een creatieve en resultaatgerichte adviseur die een waardevolle bijdrage kan leveren aan het verbeteren van de onderwijskundige kwaliteit van opleidingen in het beroepsonderwijs. Je hebt ervaring als trainer, coach, adviseur én je hebt bij voorkeur gewerkt in een (onderwijs)organisatie (mbo of hbo).

Je voert op functieniveau medior zelfstandig projecten uit op het gebied van toetsing- en examinering, curriculumontwerp, studieloopbaanbegeleiding, pedagogisch handelen, didactiek of teamontwikkeling en je kunt op overtuigende wijze docenten, afdelingsleiders en onderwijsteams stimuleren tot ontwikkeling en leren. Naast jouw inhoudelijke onderwijskundige expertise, beschik je over de juiste competenties om (verander)trajecten te begeleiden en/of aan te sturen.

Wat zijn je kwaliteiten?

Je bent communicatief vaardig, ondernemend, deskundig en vooral een optimistische teamspeler. Je legt vanuit eigenheid en vertrouwen gemakkelijk contact met opdrachtgevers en deelnemers en je onderhoudt vanzelfsprekend je netwerk. Je put motivatie uit het realiseren van commerciële doelstellingen. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en weet ook duidelijk je balans te bewaken. Reizen hoort erbij, je hebt geen moeite met ‘onderweg’ zijn. Je hebt een academisch werk- en denkniveau.

Wat bieden wij?

Je werkt in een creatieve en ontwikkelgerichte omgeving. Binnen OAB Dekkers heb je een uitgebreid netwerk van ervaren professionals om je heen. We bieden een marktconform salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reacties

Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag voor 31 december 2019 van jou:

  • je cv op schrift
  • een persoonlijke kennismaking in een vorm die het beste bij je past (denk hierbij aan: een korte film, een presentatie, enzovoorts).
    In die kennismaking laat je zien wie je bent en wat je ons te bieden hebt.

Richt je reactie aan:
OAB Dekkers BV
t.a.v. Dhr. P. Loonen, directeur
De Pinckart 54
5674 CC Nuenen

of

bureau@oabdekkers.nl

Inlichtingen: 040-2913733 of 06-23633808 (dhr. P. Loonen)

 

Procedure

Je CV en kennismaking ontvangen wij graag voor 31 december 2019. Op basis van voorselectie nodigen we je uit voor een verdiepende kennismaking, waarvoor we je t.z.t. een opdracht verlenen. Deze vervolggesprekken zullen plaatsvinden in de eerste 2 weken van januari.
Het streven is om de procedure op 31 januari 2020 afgerond te hebben.

Schrijf je nu in voor een wekelijkse dosis onderwijsinspiratie

Je ontvangt iedere week onze blog in je e-mail.

Vul je emailadres en je naam in

om de  casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!