Sabina van de Waterbeemd

Grafisch vormgever

Sabina van de Waterbeemd

Een mooie boodschap

Een boodschap op een visuele manier effectief communiceren: dat is mijn specialiteit en hoogste doel. Ik help collega’s en onderwijsmedewerkers van beroepsopleidingen vol overtuiging met het vormgeven van hun idee.

Inzicht door vorm

Als grafisch vormgever help ik onderwijsmedewerkers om concepten inzichtelijk te maken door middel van vormgeving. Op die manier begrijpt iedereen wat er met de tekst wordt bedoeld. Daarnaast geef ik vorm aan de didactische modellen die mijn collega’s ontwikkeld hebben.

Docenten kunnen dankzij mijn vormgeving gemakkelijk uitkomsten lezen zodat zij weten waar de opleiding voor staat en dit kunnen uitdragen. Bovendien heb ik magazines gemaakt van visiedocumenten en zelfevaluaties en ik heb verschillende posters/verslagen ontworpen met behulp van uitkomsten op een training. 

Hand in hand met mijn collega’s zorg ik voor een verbetering van het beroepsonderwijs met de nadruk op een juiste, inzichtelijke vormgeving.

040 - 291 37 33

Vul je emailadres en je naam in

om de  casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!