Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Assessorentraining

Door deze training krijg je inzicht in de verschillende kwaliteitseisen van toetsing en de mogelijke valkuilen die er bestaan tijdens het beoordelen. Daarnaast leer je met behulp van de OWACKER-methodiek hoe je op een gestructureerde wijze tot een kwalitatieve beoordeling kunt komen en ten slotte zal het modereren jou en collega-assessoren ondersteunen om tot een gezamenlijk betrouwbaar en valide oordeel te komen.

PERSONALISEREN DOOR DIFFERENTIËREN

In deze training leer je hoe je differentiatie op verschillende manieren kunt toepassen tijdens je lessen. Daarbij komen instructievormen en klassenmanagement naar voren, maar ook welk inzicht jij als docent (of jullie als team) daadwerkelijk hebt in de verschillen in de klas.

STUDIELOOPBAANBEGELEIDING

In de training Studieloopbaanbegeleiding gaan we als eerste in op het doel van SLB en de competenties die je daarbij als slb’er nodig hebt. Aan de hand van een checklist ga je, in intervisie met de andere cursisten, bespreken in hoeverre je deze competentie beheerst en welke je nog zou kunnen ontwikkelen. We nemen ook de rol van de slb’er onder de loep.

GROEPSDYNAMICA: LUST OF LAST?

In de training groepsdynamica gaan we als eerste in op de vijf fases die elke groep studenten doormaakt (Groepsdynamische fases, Remmerswaal). Wat betekenen deze fases voor de studenten en hoe kun jij daar als docent het beste op aansluiten met je leiderschap en je interventies?

Vul je emailadres en je naam in

om de  casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!