€ 42,50

Claudine Hogenboom, Marinus Dekkers, Tom van Oeffelt
Nederlands – Paperback – 220 pagina’s

BESTELLEN


Dit boek richt zich op de procesbegeleiding en geeft gereedschap voor tutoren binnen probleemgestuurd onderwijs en projectgericht leren binnen HBO en MBO. In tal van onderwijsconcepten wordt gewerkt met procesbijeenkomsten waarin studenten met elkaar in gesprek gaan over hun leer- en samenwerkingsproces. De tutor treedt hierbij op als procesbegeleider. Vaardigheden als evalueren en reflecteren, vergaderen, discussieren, besluiten nemen, feedback geven en het hanteren van conflicten zijn vaardigheden die studenten niet van nature bezitten. Zij moeten ontwikkeld worden. Procesbegeleiders hebben daarbij een dubbele opdracht: zij dienen deze vaardigheden niet alleen bij zichzelf te ontwikkelen, maar zij moeten deze vaardigheden ook nog onderwijzen aan hun studenten. In dit boek staan daarom niet de vaardigheden van de student centraal, maar die van de procesbegeleider. In elk hoofdstuk wordt een vaardigheid belicht.

 

 • ISBN9789077333013
  Gewicht431.0000
  AuteurClaudine Hogenboom, Marinus Dekkers, Tom van Oeffelt
  IllustratorOnbekend
  UitgeverOAB Dekkers
  TaalNederlands
  Afmetingen240 x 170 x 13 mm
  Druk1
  Uitgave datum31 mei 2011
  Lengte220 pagina’s
  Geïllustreerd1
  DoelgroepOnbekend
  Onderwijs sectorEducatieve uitgaven
  ThemaOnderwijs
  UitvoeringPaperback
  InkijkexemplaarNvt
  statusActief
  BeschikbaarheidPrint On Demand
  Levertijd0
  Geimporteerdnvt
  Aangepast14 mei 2015

Vul je emailadres en je naam in

om de  casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!

Vul je emailadres en je naam in

om de casestudy te bekijken

You have Successfully Subscribed!